Projecte

jpg_0193.jpg 

En la difícil cruïlla en la qual es troba actualment l’esquerra valenciana, un seguit de ciutadans i ciutadanes membres d’Esquerra Unida del País Valencià i que formem o hem format part del corrent Esquerra i País, volem manifestar que:

 Continuarem duent a terme la nostra tasca al sí d’aquest moviment de moviments valencià i jurídicament sobirà que és Esquerra Unida del País Valencià. En aquest sentit, considerem que aquesta formació és hui una força innovadora i socialment avançada que incorpora les sensibilitats de l’esquerra, el País i l’ecologisme (els principis de la igualtat, l’ecologia i l’ètica) en el marc d’una de les estructures més democràtiques i participatives que existeixen a l’Estat Espanyol. Treballem i treballarem a i per “una organització autònoma i territorialment sobirana que, en l’àmbit del País Valencià, tracta d’articular un moviment polític i social ampli de l’esquerra alternativa amb la major presència institucional. La seua identitat com a projecte polític de l’esquerra, però unitari i plural, és imprescindible per avançar cap a aconseguir aquests objectius” (VIII Assemblea d’EUPV, 2005), que és com es defineix EUPV.

Per impulsar, consolidar i fer avançar les fites assolides pel valencianisme d’esquerres a Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i al conjunt de la societat valenciana ens constituïm com a corrent al sí d’aquesta formació, amb el nom Nacionalistes d’Esquerres d’EUPV. D’aquesta manera, volem fer valdre hui també els principis que ja es van aprovar a la VIII Assemblea d’EUPV (2005) i que s’han renovat fins l’actualitat: “La nostra condició nacional valenciana està lligada a la nostra condició de classe treballadora en la perspectiva de l’emancipació del ser humà i dels pobles del món. EUPV com a força política nacional i sobirana aposta clarament pel desenvolupament de les nostres llibertats nacionals en el marc d’un Estat federal, plurinacional, democràtic i solidari, com lògica conseqüència del principi de sobirania i el reconeixement del dret d’autodeterminació com a expressió actual de lliure voluntat dels pobles a organitzar-se jurídica i políticament”.

       

AnunciosA %d blogueros les gusta esto: